Datum

jun 22 2021
Expired!

Tid

18:30 - 20:30

Omställningscafé – Odling & Resiliens

I en framtid där klimatförändringarna kommer påverka vår matförsörjning behöver vi börja bygga upp en motståndskraftig produktion av lokalodlad mat. Vi har bjudit in Helena von Bothmer som kommer föreläsa på temat ”Odling & Resiliens”. Hon kommer inspirera oss till att gräva upp en plätt och sätta en potatis eller två – och berätta varför det är det bästa vi kan göra för en bättre framtid!

Helena von Bothmer har, tillsammans med sin man Stefan, byggt upp och designat Kosters Trädgårdar som är en ekologisk mötesplats i permakultur. På den karga ön Sydkoster (inte helt olik vårt Tjörn) har Helena och Stefan förvandlat en sumpmark och igenvuxen äng till ett prisbelönt utflyktsmål, där du kan njuta av både växtlighet och god mat.

Anmälan och plats

Plats: Sundsby Säteri, Stora scenen. 
Tid:
 18:30 – 20:30. Insläpp från kl 18:15 till anvisade sittplatser.
Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på lokalproducerad fika.

OBS! Anmälan krävs. ANMÄL DIG HÄR!

Arrangemanget utgör en del av det projektet ”Ett år i omställning” som finansieras av Leader Södra Bohuslän och genomförs av föreningen Omställning Tjörn i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900. Om du efter anmälan får förhinder, tänk på att aktivt avanmäla dig via Kundtjänst.

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy