Datum

jun 02 2021

Tid

18:30 - 20:30

Omställningscafé – Inre omställning

Vi lever i en tid då många av oss både längtar efter och ser ett akut behov av en mer genomgripande samhällsförändring. Hur kan vi nå längre genom att gå djupare? En del av omställningsrörelsens grundfilosofi är att den yttre och inre omställningen behöver gå hand i hand för att vi ska klara det här. Inre omställning belyser psykologiska, känslomässiga och existentiella perspektiv. Den ställer också frågor kring hur vi mår i omställningens tid, hur vi möts och hur omställningen kan ge oss mer av det vi längtar efter.

Amanda Martling har varit aktiv inom Omställningsnätverket sedan föreningen bildades 2013. Hon håller kurser och workshops om yttre och inre omställning och har tillsammans med Elinor Askmar gett ut boken ”Sången från jorden – 32 röster för en ny relation till planeten”. Hon har arbetat med hållbarhetsfrågor och kommunikation i drygt tio år inom miljörörelsen och offentlig sektor. Det går att läsa mer om Amanda och hennes arbete på urkarlektilljorden.se.

Fri entré – vid fysiskt evenemang bjuder på lokalproducerad fika. Varmt välkomna!

Anmälan och plats
Om möjligt kommer evenemanget att hållas fysiskt på plats som kommer att meddelas när möjligt. Vid fortsatta restriktioner för allmänna sammankomster arrangeras evenemanget digitalt via plattformen Zoom.

Vid fysiskt arrangemang kommer maximalt deltagarantal bestämmas utifrån då aktuella restriktioner för deltagarantal vid allmänna sammankomster. Plats till evenemanget kommer att beredas utifrån den tidpunkt respektive person anmält sig till evenemanget. Först anmäld person får alltså först plats vid fysiskt arrangemang.

ANMÄL DIG HÄR!

Arrangemanget utgör en del av det projektet ”Ett år i omställning” som finansieras av Leader Södra Bohuslän och genomförs av föreningen Omställning Tjörn i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900. Om du efter anmälan får förhinder, tänk på att aktivt avanmäla dig via Kundtjänst.

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy