Datum

maj 07 2022
Expired!

Tid

15:00 - 16:00

Omställningscafé med Martin Emtenäs

Varmt välkomna på Omställningscafé – Skarvarnas Planet!
Under Framtidsdagar Tjörn har vi bjudit in naturskildraren Martin Emtenäs som ska hålla sitt föredrag Skarvarnas Planet.
Skarvarnas planet handlar om oss människor som art, vilka vi är och varför det blir som det blir. Den handlar om konflikten mellan de två verkligheter vi lever i, den biologiska och naturvetenskapliga som vi och resten av universum består av. Och den andra verkligenheten som består av vår fantasi och de villfarelser som vi bär på.

Martin Emtenäs är journalist, programledare och författare. Vi känner bland annat igen honom från TV-programmet ”Mitt i Naturen” och han har skrivit flera moderna och annorlunda faktaböcker om Sveriges djurliv och natur.

Anmälan och plats
Datum: Lördag 7 maj
Tid: 15.00
Plats: Tyftsalen, Billströmska Folkhögskolan
Arrangemanget är kostnadsfritt. Vi bjuder på kaffe och te!
Arrangemanget utgör en del av det projektet ”Ett år i omställning” som finansieras av Leader Södra Bohuslän och genomförs av föreningen Omställning Tjörn i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan.
För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900. Om du efter anmälan får förhinder, tänk på att aktivt avanmäla dig via Kundtjänst.

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy