Datum

sep 27 2022
Expired!

Tid

18:30 - 20:30

Omställningscafé – gäst Pella Thiel

Varmt välkomna på Omställningscafé! Lokal omställning – möjligheter och utmaningar.

Höstens första Omställningscafé gästas av Pella Thiel! Pella är en av medgrundararna till det nationella omställningsnätverket. Pella skriver och utbildar i frågor som rör omställning för ett samhälle i harmoni med naturen och är aktuell med boken Naturlagen – naturens rättigheter och människans möjligheter.
Denna tisdagskväll kommer Pella till oss för att berätta om inspirerande omställningsinitiativ från olika delar av världen. Om vad som skapar engagemang och genomslagskraft och om vad som ibland kan vara utmanande och frustrerande från ett gräsrotsperspektiv.
Föreningen Omställning Tjörn kommer även berätta mer om vad som är på gång i föreningen och våra fokusområden: Sol och vind-kraft, lokal matförsörjning, havskolonilotter, främja cykeln, hålla vattnet kvar i landskapet, omställningscaféer och lokal gemenskap.
Vi öppnar upp för samtal kring önskemål om aktiviteter och projekt under den kommande hösten och våren. Vill du komma och lyssna, veta mer eller engagera dig i föreningen, välkommen!
Datum: Tisdag 27 september
Tid: 18:30 – 20:30
Plats: Tyftsalen, Billströmska Folkhögskolan
Arrangemanget är kostnadsfritt. Kaffe/te och fika från Kolleröds Skafferi & Trädgård finns att köpa till självkostnadspris. Ingen anmälan krävs.
Arrangemanget är ett samarrangemang mellan Billströmska folkhögskolan, Omställning Tjörn och Studieförbundet Vuxenskolan.

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy