Datum

jun 25 2020
Expired!

Tid

06:30 - 20:30

Omställningscafé – Byggekologi

Byggekologi – Materialval, byggmetoder och byggprocess

Hur vill vi att framtidens byggande ska se ut på Tjörn? Hur ställer vi om till en ekologisk byggprocess som är hållbar både idag och i framtiden?

Maria Block, med eget arkitektkontor Blockark AB, är projekterande arkitekt och miljösakkunnig. Hon har under många år arbetat med ekologiskt byggande i både små och stora projekt. Ett av projekten, flerbostadshus i Piteå, har nominerats till Årets Bygge 2019 för sina ekologiska lösningar och innovationer. Maria är även, tillsammans med kollega Varis Bokalders, författare till boken ”Byggekologi – Kunskaper för ett hållbart byggande”, utgiven av Svensk Byggtjänst.

Datum: Torsdag 25 juni
Tid: 18.30-20.30
Plats: Egnahemsfabriken, Svanvik.
Arrangemanget kommer hållas utomhus, kläder efter väder.
Avgiftsfritt! Vi bjuder på fika.

Pga Corona-pandemin har vi satt ett maxantal deltagare denna dag, först till kvarn! Anmälan sker till SV Väst via länken nedan. OBS! Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom.

https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/byggekologi–materialval-byggmetoder-och-byggprocess-74912/

Arrangemanget utgör en del av det Leader-finansierade projektet ”Ett år i omställning” som genomförs av föreningen Omställning Tjörn.

Varmt välkomna!

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy