Datum

mar 11 - 18 2024
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

Framtidsveckan Tjörn: Inbjudan till medarrangörer

Med Framtidsveckan Tjörn 2024 11-18 maj vill vi återigen skapa en vecka full av aktiviteter och evenemang som har med lokal hållbar omställning att göra. En vecka då vi tillsammans visar vad vi som ö kan och vill göra för att bidra till en hållbar framtid. Det är också ett tillfälle att knyta nya kontakter och utöka nätverket bland människor som är engagerade i omställning, kultur och miljö.

Vi behöver dig!

För att tillsammans förverkliga en Framtidsvecka på hela Tjörn, byggd på lokalt engagemang, fylld av möten, inspiration och upplevelser för hela familjen behöver vi dig, din förening eller organisation. Välkommen att vara medskapare av Framtidsveckan Tjörn genom att delta med en programpunkt!
ANMÄL DIN PROGRAMPUNKT HÄR: https://forms.gle/Vtp1dec65LmDrR2J8
Vi behöver ditt svar senast 10 april.

När och var?

Framtidsveckan pågår mellan 11-18 maj och under de sju första dagarna finns aktiviteter och evenemang runt om på Tjörn. Den 18 maj bjuder vi in till stor final längs med Säbyvägen med utgångspunkt vid Hoga saluhall.

Vem kan delta?

Alla som vill är välkomna att bidra med en programpunkt som har med lokal hållbar omställning att göra: organisationer, föreningar, nätverk, företag, studieförbund, myndigheter, politiska partier eller enskilda personer.

Vad kan en programpunkt innehålla?

En programpunkt under Framtidsveckan kan vara en föreläsning, prova-på-verksamhet, hantverk, lokal försäljning, mat, workshop, utställning, bildvisning, musik, konst, guidad vandring, naturupplevelse och mycket mer. Det kan vara ett förutsättningslöst samtal mellan ö-bor om hur man kan samarbeta lokalt. Vad längtar du efter ska hända?

Framtidsveckan arrangeras av Omställning Tjörn, Tjörns sparbank, Billströmska folkhögskolan och Studieförbundet Vuxenskolan.

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy