Datum

maj 06 - 13 2023
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

FRAMTIDSVECKAN TJÖRN 6-13 MAJ

Framtidsveckan Tjörn 6-13 maj

För lokal hållbar omställning:

EN VECKA FULL AV AKTIVITETER RUNT OM PÅ ÖN

Det är föreningen Omställning Tjörn som utvidgar förra årets Framtidsdagar Tjörn till att pågå en hel vecka, och i år är dessutom evenemangen utspridda över hela ön. Förutom lördagen 13 maj: då avslutas veckan med att alla möts på Billströmska folkhögskolan med marknad, mat, loppis, workshops, musik, möten och mingel – allt för att visa varandra vad vi som ö kan och vill göra för att bidra till en hållbar framtid.

Det är många både föreningar och enskilda som är med och gör att programmet är så spännande och varierat, och det visar att det finns massor av engagemang och idéer kring hur vi som ö kan ställa om tillsammans: Man kan vara med på föreläsningar och exkursioner om hur vi odlar och tar hand om landskapet, diskutera politik och äta pizza från en cyklande pizzeria, träffa Isabella Lövin som berättar om sin bok Oceankänslan, vara med i en cykelutmaning, lära sig om solenergi, byta plantor, provsmaka falafel gjord på gråärtor, komma på öppet hus hos Hoga Saluhall som snart öppnar, och gå på en meditativ konsert i nyskapat uterum. Och mycket, mycket mer.
– Vi vill visa att det finns så mycket roligt med att ställa om, säger Anna Sonesson, ordförande i Omställning Tjörn.

När och var?
Framtidsveckan pågår mellan 7 och 13 maj där aktiviteter och evenemang äger rum på hela Tjörn. Veckan avslutas lördag 13 maj på Billströmska folkhögskolan med marknad, loppis, musik, mat, föredrag, utställningar med mera.

Hela programmet ser du här nedan och varje respektive programpunkt hittar du på tjorn.se/evenemang!

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy