Datum

feb 22 2021
Expired!

Tid

18:30 - 20:00

Ett år i omställning – från global utmaning till lokal handling

De klimatutmaningar som vi står inför kan kännas svåra att hantera på egen hand. Ett bra sätt är att kroka arm med andra och engagera lokalsamhället till att börja en omställningsresa, för att tillsammans skapa meningsfullhet och hopp inför framtiden.

Joakim Wenner kallar sig omställare och självhushållare och är en av initiativtagarna till föreningen Omställning Tjörn och det pågående LEADER-projektet ”Ett år i Omställning”. Han berättar om sin personliga resa och hur den har lett honom till att vilja förändra det lokala samhället för att hitta lösningar på de globala problemen. I den tjörnska myllan gror just nu många olika initiativ som är bra för klimatet – ta med dig erfarenheterna från det här föredraget och så ett omställningsfrö på din egen ort!

Information och anmälan
Föredraget hålls via den digitala mötesplattformen Zoom. Länk för deltagande skickas efter din anmälan.
Det här föredraget är kostnadsfritt. Föredraget sker i samverkan med föreningen Omställning Tjörn och utgör en del av projektet Ett år i omställning. Anmäl dig HÄR!

Mer information
Föredraget utgör en del av vårens utbud av webbföreläsningar som hålls en gång per månad veckorna 8, 12, 17 och 21. Under dessa veckor hålls en föreläsning per kväll. Välkommen att delta!

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 – 33 00 900

Evenemanget är avslutat.

Lämna en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy